Ben je jonger dan 18 jaar dan dien je eerst een zwemtest af te leggen. Sportoase vereist van onze zwemmers dat ze 25m kunnen zwemmen voordat ze lid van DBT mogen worden. Aan de hand van deze zwemtest wordt bepaald in welke groep je kind terecht zal komen. Het lidgeld kan je betalen op ons rekeningnummer, Zwemclub De Beringse Tuimelaars, BE65 0018 1748 8996 (GEBABEBB) met vermelding van de naam van het kind voor wie je lidgeld betaalt + zwemgroep.
Vraag een test aan via: Aanvraag testzwemmen.

Ben je ouder dan 18 jaar dan kan je terecht bij de masters. Voor het master zwemmen is een zwemtest niet nodig, wel vragen we u ons aanvraagformulier in te vullen via onderstaande link. Wij laten via mail weten wanneer je kan starten. Het lidgeld kan je betalen op ons rekeningnummer, Zwemclub De Beringse Tuimelaars, BE65 0018 1748 8996 (GEBABEBB) met vermelding van jouw naam + Masters.
Vraag Master zwemmen: Aanvraag Master zwemmen.

Door betaling van het lidgeld gaat u akkoord met het verwerken van uw gegevens zoals aangegeven in onze "GDPR - Privacy".

Testzwemmen:
- september (datum wordt nog bepaald)
- december (datum wordt nog bepaald)
- maart (datum wordt nog bepaald)

We hebben 3 instapmomenten / doorschuifmomenten:
- september
- januari
- april

Lidgeld 2020-2021:
- Zwemacademie, Recreatie, Masters:
         200 euro - start september
         120 euro - start januari
         60 euro - start april
- Pre-competitie P1 + P2: 230 euro
- Competitie C1 + C2: 360 euro
- Competitie C3: 330 euro
- Competitie C4: 290 euro
- Competitie C5 + C6: 260 euro
- Vanaf het 3de lid ontvangt u 50% korting op het laagste bedrag

Zwemacademie, Recreatie, Masters, Pre-competitie zwemmen van september tot en met juni.
Competitie zwemt van september tot en met juli.

Via het ziekenfonds kan een gedeelte van het lidgeld terug bekomen worden.  Na het betalen van het lidgeld zal je een mail ontvangen met het nodige document voor het ziekenfonds.

Bij DBT hebben meerdere topzwemmers gezwommen:
- Basten Caerts (Belgisch Kampioen 2017, Vlaams Kampioen op de 50, 100 en 200m SS en recordhouder op de 50m SS en 200m SS, deelnemer aan de Olympische Spelen in Rio 2016).
- Pieter Timmers, wereldtopper die vice-kampioen werd op de Olympische Spelen in Rio (2016) met een recordtijd van 47.80 op de 100m vrije slag.