Wedstrijd

Beste ouder,

Beste sympathisant,

Beste trainer,

Het clubkampioenschap aanstaande zaterdag 20/11/2021 kan zoals gepland doorgaan! Eén belangrijke wijziging conform de richtlijnen van het overlegcomité afgelopen woensdag:

• Het betreft een evenement met CovidSafeTicket, aan de inkom wordt je CST gescand en identificeer je jezelf via je ID of rijbewijs.
  • Iedereen vanaf 10 jaar (vanaf geboortejaar 2011) draagt binnen voortdurend een mondmasker dat mond, neus en kin afdekt. De enige uitzondering hierop zijn de zwemmers wanneer ze zich begeven naar de oproepkamer en tijdens hun zwemnummer. De zwemmers brengen een plastic zakje of doosje met hun naam mee om tijdens het zwemmen het mondmasker op te bergen.

Kleedkamers:

• Zwemmers uit de groepen zwemacademie en recreatie kleden zich om in de groepskleedkamers (aan de inkom naar rechts). De groep en geslacht hangt op de deur van elke kleedkamer.
  • Competitiezwemmers en précompetitiezwemmers kleden zich om in de 2 achterste rijen individuele cabines van de publieke kleedkamers (aan de inkom naar links).

We beklemtonen nogmaals, in het belang van ieders gezondheid, om niet naar het clubkampioenschap te komen als je verplicht in quarantaine zit, indien je ziek bent of symptomen van COVID-19 vertoont.

We hopen op ieders medewerking om zich aan alle regels te houden. Zo maken we er in moeilijke tijden toch een leuk en veilig sportevent van voor onze zwemmers!