tombola

De trekking van de Tombola van maart 2020 kon lang niet doorgaan. Door corona is het nog steeds niet mogelijk om een trekking te doen tijdens een gezellig-samenzijn.

Maar niet getreurd we hebben dit gewoon laten doorgaan en de winnaars werden door de onschuldige handjes van Fotini en Evianna getrokken .

De uitslag zit in bijlage en zal verder worden bekend gemaakt via onze website en facebook.

De winnaars kunnen hun prijs na afspraak via telefoon of sms naar (telefoonnummer Hans), coronaproof bij ons IT-verantwoordelijke afhalen tot uiterlijk 31/05/2021.

Voor zij die denken, Tombola? Nog even een beknopte duiding. In Februari 2020 werden aan alle leden enveloppes met tombolakaarten uitgedeeld met als doel de prijzen te verloten op ons jaarlijkse clubfeest in maart 2020... en toen kwam Corona, de rest van het verhaal is ondertussen geschiedenis.

Omdat wij gemerkt hebben dat enerzijds niet alle enveloppes bij onze leden geraakt zijn of teruggekomen zijn en anderzijds ook veel mensen vragen naar deze Tombola hebben we besloten een deel van de prijzen nu te verloten (waaronder zeker ook wat hoofdprijzen) en ander deel zullen we bewaren voor een altijd-prijs tombola op het eerste event dat we kunnen en mogen organiseren. Op deze manier hebben diegene die reeds vorig jaar tombolaloten aankochten kans op een mooie prijs, en zij die nog geen kans hadden een lotje te kopen en onze nieuwe leden, kunnen kans maken bij de eerstvolgende gelegenheid.

 

We hopen op deze manier iedereen tevreden te houden.