Maand van de sportclub

Breng DBT naar school en ga op woensdag 29/09 in de sportcluboutfit naar school (de cluboutfit of een zwembril of badmuts is voldoende).

Deel hiervan een foto via sociale media met #sportberingen. Wie weet maak jij kans op een leuk sportgadget geschonken door Stad Beringen.

Back to pool vanaf 1/09/2021!

Beste zwemmers en ouders,

Van harte welkom bij Zwemclub De Beringse Tuimelaars.
Eindelijk mogen we jullie terug, of voor de eerste maal, welkom heten in onze zwemclub.
Nieuwe uitdagingen, nieuwe opportuniteiten... en hopelijk een jaar vol zwemplezier! We zijn er helemaal klaar voor!

Tombola

De trekking van de Tombola van maart 2020 kon lang niet doorgaan. Door corona is het nog steeds niet mogelijk om een trekking te doen tijdens een gezellig-samenzijn.

Maar niet getreurd we hebben dit gewoon laten doorgaan en de winnaars werden door de onschuldige handjes van Fotini en Evianna getrokken .

DigiCup

Wedstrijden zijn er al een hele tijd niet meer geweest. Om dit te compenseren organiseerden we als club interne wedstrijden en namen we tussen 13 februari en 11 april tijdens onze trainingen deel aan de DigiCup van de Vlaamse Zwemfederatie.

Corona Update

Op basis van de beslissingen door het Overleg Comité van 14 april 2021, blijven de meeste coronamaatregelen voor sport ook na 26 april nog dezelfde. We vatten het nog even voor jullie samen!

Voor kinderen tot 13 jaar (°2008):

Nieuw bestuur

Beste zwemmers, ouders en sympathisanten,

Er zijn sinds de algemene vergadering van eind februari 2021 een aantal wijzigingen binnen het bestuur van onze zwemclub.
Jurie, Christel, Sofie en Elke geven de bestuursfakkel door aan Ilse, Jonathan, Ann, Laura en Hans die samen met Kathleen het 'nieuwe' bestuur vormen.
De nieuwe ploeg dankt het voormalige bestuur voor hun enorme inzet voor onze club.

Gezocht: nieuwe bestuursleden

Beste ouders,
Beste zwemmers,

Meerdere bestuursleden hebben beslist om dit jaar uit het bestuur te stappen.

We zijn dus zeer dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Voel jij je geroepen stuur dan een mailtje naar info.deberingsetuimelaars@gmail.com of spreek iemand van de club aan in het zwembad.
Graag reageren voor 30 januari 2021, anders kan de goede werking van de club niet gegarandeerd worden.

Herstart club

Beste leden

Zoals jullie allemaal vernomen hebben zijn de zwembaden sinds vandaag 1 december terug open. Zodra duidelijk is hoe en wanneer DBT terug veilig kan starten brengen we jullie op hoogte.

Voorlopig nog veel plezier met de nieuwe Challenge, En hopelijk tot heel snel.

Sportieve groeten