Gezocht: nieuwe bestuursleden

Beste ouders,
Beste zwemmers,

Meerdere bestuursleden hebben beslist om dit jaar uit het bestuur te stappen.

We zijn dus zeer dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Voel jij je geroepen stuur dan een mailtje naar info.deberingsetuimelaars@gmail.com of spreek iemand van de club aan in het zwembad.
Graag reageren voor 30 januari 2021, anders kan de goede werking van de club niet gegarandeerd worden.

Herstart club

Beste leden

Zoals jullie allemaal vernomen hebben zijn de zwembaden sinds vandaag 1 december terug open. Zodra duidelijk is hoe en wanneer DBT terug veilig kan starten brengen we jullie op hoogte.

Voorlopig nog veel plezier met de nieuwe Challenge, En hopelijk tot heel snel.

Sportieve groeten

Lockdown activiteiten

Na enkele weken van zwemmen staan we weer op het droge!

We gaan er echter samen voor zorgen dat onze conditie in topvorm blijft.

Corona: zwembaden moeten weer dicht

Beste ouders,
Beste zwemmers,

De regering heeft vandaag de nieuwe regels vervroegd.
De zwembaden zullen vanaf donderdag 29 oktober 2020 de deuren weer moeten sluiten voor onbepaalde tijd.
Hierdoor zullen alle trainingen van DBT (voor alle groepen) stoppen vanaf donderdag 29 oktober 2020.
Vandaag woensdag 28 oktober 2020 zullen dus voorlopig de laatste trainingen zijn.

Indien we meer nieuws hebben, zullen we jullie informeren.

Alvast bedankt en sportieve groeten

Uitslag wedstrijden oktober

De Provinciale kampioenschappen werden door het Provinciale bestuur afgelast t.g.v. Corona doch gingen de wedstrijden in Pelt, Bree en Genk door dankzij de inzet van de clubs OZV, DMB en GZVN. Onze welgemeende dank hiervoor!

Dankzij hen heeft het merendeel van onze 50 competitie zwemmers de mogelijkheid gehad om nog eens een wedstrijd te zwemmen en om persoonlijke records scherper te zetten. En dat deden ze massaal.